LIGE PETICE

Luka Jović ovim potezom impresionirao Zidanea, medije i navijače Reala

Foto: EPA

LUKA JOVIĆ (21) ovoga ljeta postao je igrač Real Madrida. Mladi srpski napadač potpisao je šestogodišnji ugovor i za 60 milijuna eura odštete napustio Eintracht iz Frankfurta.

Čelnike Kraljevskog kluba privukla je njegova sjajna prošla sezona u kojoj je kroz 48 nastupa postigao 27 golova te upisao sedam asistencija. Jović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi iz koje se 2016. godine preselio u Benficu.

Dolaskom u Real Madrid mnogo se toga promijenilo za mladog Srbina, a između ostalog porasle su mu i ambicije. Tako se Jović odlučio nametnuti treneru Zinedineu Zidaneu iako u dresu slavnog kluba još nije odigrao ni minute.

Mladi napadač impresionirao sve, od medija preko Zidanea do navijača Reala

Srpski napadač već je stigao u Madrid i to nakon što je odmor prekinuo prije od očekivanog. Imao je mjesec dana na raspolaganju, ali je odlučio u Madrid otići nakon samo dva tjedna, piše madridski AS.

Jović nije jedini igrač Reala koji je skratio odmor, ali se Srbin odrekao najviše dana.

On će tako umjesto 24. srpnja već u ponedjeljak započeti pripreme za novu sezonu. Ovim potezom ne samo da je oduševio Zidanea i španjolske medije nego i vrlo zahtjevne navijače madridskog giganta.

Pročitajte više