Mađarski klub suspendirao talijanskog trenera zbog mogućeg koronavirusa

Foto: EPA

MAĐARSKI nogometni prvoligaš Honved, kojeg je 17. siječnja Hajduk svladao 5:0 u pripremnoj utakmici odigranoj u turskom Beleku, privremeno je suspendirao svog trenera Giuseppea Sannina i njegova pomoćnika Alessandra Recentija zbog opasnosti od koronavirusa.

Honved je objavio da Sannino i Recenti nisu vodili treninge momčadi jer su bili u kontaktu s ljudima koji žive u Lombardiji te su iz predostrožnosti privremeno zamijenjeni.

Talijani za sada ne pokazuju nikakve simptome, ali će svejedno momčad u sljedećem kolu Diosgyora voditi bivši napadač mađarske reprezentacije István Pisont, koji vodi drugu momčad Honveda.

"Jučer sam stigao iz Italije. Kad sam izašao iz aviona, odmah su mi izmjerili temperaturu. Sada me čekaju dodatni testovi, ali se osjećam dobro i nadam se da ću se što prije vratiti treninzima i radu s igračima", rekao je Sannino. 

Honved je trenutačno nakon 22 kola peti u prvenstvu i ima šest bodova manje od trećeg mjesta koje vodi u Europa ligu te 13 bodova manje od vodećeg Ferencvarosa. 

Sannino je do sada, između ostalog, u karijeri vodio Sienu, Palermo, Chievo i Watford. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više