Majer proglašen igračem utakmice. Pogledajte čudo s klupe Kovačevog jokera

Foto: Profimedia

HRVATSKI reprezentativac Lovro Majer postigao je dva pogotka u utakmici Wolfsburga i Hoffenheima u sklopu 20. kola njemačke Bundeslige. Niko Kovač ostavio je Majera na klupi, no uveo ga je u 58. minuti i on mu se odužio na sjajan način. Bivši veznjak Lokomotive, Dinama i Rennesa prvo je u 58. minuti na asistenciju Kevina Behrensa vrlo preciznim udarcem s 13-14 metara neobranjivo pogodio za 1:1.

► KLIKNI OVDJE I OVDJE I POGLEDAJ MAJEROVE GOLOVE.

Hoffenheim se brzo vratio u vodstvo preko Grische Promela, no Majer je u 70. minuti tu prednost opet poništio tako što je realizirao jedanaesterac koji je sam izborio. Ispostavilo se da je drugi Majerov gol i postavio konačnih 2:2. Majer je u 19. nastupu stigao do četvrtog gola u Bundesligi ove sezone, a ima i tri asistencije.

Dva udarca, dva gola

Bundesliga ga je proglasila najboljim igračem utakmice i na svojoj službenoj stranici je objavila: "Lovro Majer imao je dva udarca i oba su završila u mreži. 26-godišnji veznjak prvi put je postigao dva pogotka u jednoj utakmici u dresu Wolfsburga."

Wolfsburg je bez pobjede u pet prvenstvenih utakmica u nizu, a Niko Kovač je rekao: "Hoffenheim nam je stvorio puno problema, osobito u prvih 15-20 minuta. Nakon taktičkih promjena, bili smo puno bolji u drugom poluvremenu. Dvaput smo bili u rezultatskom zaostatku, ali smo pokazali moral i zaslužili bod. Puno pozitivnih stvari možemo uzeti iz ove utakmice, a momčad će se sigurno nagraditi u sljedećih par tjedana."

 

Pročitajte više