Majstorija Kramarića! Petom zabio 17. gol u sezoni i donio pobjedu Hoffenheimu

Foto: Screenshot

ANDREJ KRAMARIĆ zabio je dva gola za njemačku momčadi u pobjedi nad Nürnbergom 2:1 u 25. kolu Bundeslige. Prvi je zabio iz penala, a drugi majstorski - petom. 

Fantastični Krama je najprije pogodio iz penala u 25. minuti. Nakon šuta napadača Hoffenheima lopta je pogodila braniča Muhla u ruku, čime je spriječio put lopte prema golu, a sudac pokazao na bijelu točku.

Hrvat je preuzeo odgovornost i poslao golmana u desnu, a loptu u lijevu stranu za prednost Hoffenheima.

Gosti su izjednačili u 61. minuti kada je Behrens dočekao povratnu loptu Ishaka i provukao loptu ispod golmana za izjednačenje. 

Međutim, Kramarić je opet odgovorio i donio pobjedu Hoffenheimu u 78. minuti. I to kako - petom! Nakon ubačaja s desne strane lopta je na nekoliko metara stigla do Krame, koji je bio leđima okrenut golu, a onda je majstorski petom sjajno poslao loptu kroz noge gostujućeg golmana i postigao jedan od najljepših golova u karijeri.

To je njegov 12. gol u Bundesligi ove sezone, a ukupno 53. za njemački klub u 121 utakmici do sada, uz 24 asistencije. Također, time je prišao na svega jedan gol od drugoplasiranog Vedada Ibiševića (54) na vječnoj ljestvici klupskih strijelaca, dok je prvi Sejad Salihović sa 67 pogodaka. 

Ovom pobjedom Hoffenheim je ostao u igri za plasman u Europa ligu sljedeće sezone, dok je Nürnberg ostao na posljednjem mjestu Bundeslige. 

Pročitajte više