KORONAVIRUS U SPORTU

Maldinijev sin se oporavio od koronavirusa: "Više nemam nikakve simptome"

Foto: EPA

DOBRE vijesti stižu iz Milana. 

Mladi 18-godišnji Daniel Maldini koji je 21. ožujka s ocem Paolom Maldinijem bio pozitivan na koronavirus, sada se uspješno oporavio. 

"Dobro se osjećam. Više nemam nikakve simptome virusa i nastavljam trenirati individualno kod kuće", rekao je Danijel na Instagramu.

Dakle, nakon 14 dana mlada zvijezda Milana se oporavila, a nedavno je i Paolo rekao kako se osjeća dobro te se očekuju i dobre vijesti od njega. 

Daniel je 2. veljače protiv Verone Ivana Jurića debitirao za Milan, čiju su povijest pisali njegov djed Cesare i otac Paolo.

"U glavi sam bio prilično miran i usredotočen na igru. Međutim, San Siro mi je u tom trenutku pružio jedinstvenu emociju, najbolju koju mogu doživjeti u ovom sportu", rekao je Daniel pa otkrio tko mu puno, uz Paola, pomaže u Milanu.

"Ibrahimović mi je dao puno savjeta, na terenu i izvan njega. Nasljeđe mog djeda Cesarea i oca Paola je velika odgovornost, ali na takav pritisak sam naviknut od rane dobi. Ove boje su simbol naše obitelji. Prezentirati dinastiju je veliki ponos za mene", zaključio je Daniel. 

Pročitajte više