Mamić "čestitao" Hajduku, Fiorentini zahvalio "pravom prijatelju"

ZDRAVKO MAMIĆ, šef Dinama u ostavci, opet se pobrinuo da "vatrica gori". Član skupštine Dinama kluba sazvao je press konferenciju na kojoj je, ironično čestitajući Hajduku i još nekim akterima hrvatskog nogometa, iznio svoje viđenje stanja u HNL-u.

"Čestitam Hajduku na osvajanju dvostruke krune, Splićani će biti prvaci i osvajači Kupa, jaki su, moćni i igraju najljepše. Želio sam im prvi čestitati, nikomu neću prepustiti to zadovoljstvo." - rekao je Mamić, a prenosi Večernji list.

"Čestitam, nadalje, predsjedniku Zagrebačkog nogometnog saveza Peri Šariću na doživotnom obavljanju te funkcije, a želim da i Karlo Poljak doživotno vodi sudačku organizaciju ZNS-a, jer je sve to jamstvo da ćemo i dalje uživati u uspjesima zagrebačkog nogometa, kao i u suverenoj vladavini dragog nam Hajduka. Želim, također, i dug život i dobro zdravlje povjereniku za delegiranje sudaca Damiru Matovinoviću." - nastavio je s ironičnim čestitkama Mamić.

Očevidno ogorčen situacijom u hrvatskom nogometu, Mamić kaže kako ne zna što će Dinamo poduzeti po tom pitanju, međutim, siguran je što će on učiniti ako nakon Skupštine zakazane za 29. svibnja zauzme neku poziciju u vodstvu kluba.

"Budite sigurni da ću se potruditi izliječiti anomalije. Spomenuti nas, "časni" ljudi, tako dobro vode da u bližoj budućnosti više čak ni obitelji igrača neće dolaziti na stadion! To govorim kao građanin Zagreba i nogometni zaljubljenik." - zaključio je Mamić.

Sportski direktor Hajduka Fredi Fiorentini, je nakon što je doznao za čestitku, u razgovoru za Index.hr zahvalio Zdravku Mamiću pa dodao: "Pravi prijatelji se prepoznaju po iskrenim čestitkama."

Pročitajte više