Mamić odgovorio Niki: Nećeš mi određivati granice odgovornosti, svrbi te jer više nisi pravi!

SUKOB između Zdravka Mamića i Nike Kranjčara dobio je svoj nastavak. Naime, Kranjčar je otvoreno preko medija poručio Mamiću kako da se prestane petljati u selekciju igrača koji će igrati za Hrvatsku, te da prestane gurati u prvi plan igrače koje on zastupa. Ovdje se prvenstveno misli na Sammira. Također, Kranjčar se upitao kako je moguće da se u Hrvatskoj slušaju oni koji više galame, a ne oni koji imaju stručni vrijednost. Na Mamićev odgovor nije trebalo dugo čekati.

Mamić: Imamo adekvatnijih zamjena za Kranjčara, vidi se da više nije pravi

"Ja sam član Izvršnog odbora HNS-a, i imam svako pravo miješati se u pitanja koja se tiču reprezentacije. Svatko se češe gdje ga svrbi, pa tako i Kranjčar. Neće meni Kranjčar određivati granice odgovornosti. Uostalom, zbog raznih razloga, zdravstvenih i drugih, Niko Kranjčar nije više pravi. Došlo je na vidjelo da za njega ima adekvadnijih zamjena, odnosno alternativa. Ovdje su igrači poput Perišića, Rakitića, Sammira i Badelja. Kranjčara ovo peče i boli, pa je sad odlučio pomesti pod sa mnom", poručio je Mamić za Sportske novosti.

Mamić je nadodao kako ni Kranjčar ni Ćorluka nisu smjeli igrati protiv Latvije jer nisu bili u potpunosti spremni, a što je rezultiralo njihovim ozljedama zbog kojih, vrlo vjerojatno, neće nastupati protiv Turske.

Pročitajte više