TRANSFERI

Mamić odmah dobio poklon: Atomski mrav u kafiću potpisao za saudijskog velikana

Screenshot: Twitter

ZORAN MAMIĆ samo par sati nakon što je postao trener najtrofejnijeg i najbogatijeg saudijskog kluba Al Hilala, dobio je veliko pojačanje. 

Za saudijskog velikana pet dana nakon 32. rođendana potpisao je Sebastian Giovinco i to, kako svjedoče fotografije, u kafiću u Los Angelesu.

Veselo društvo u kojem su bili Giovinco, njegov menadžer te Al Hilalov predsjednik Mohammed Bin Faisal, druženje je okrunilo autogramima na ugovor jedne od najvećih zvijezda MLS-a.

Omaleni (visok 1,63 cm) i vižljasti ofenzivac koji ima 23 nastupa za Azzurre je zbog konstitucije, vještine i brzine u rodnoj Italiji prozvan Atomski mrav. Briljirao je zadnje četiri godine igrajući i zabijajući za Toronto.

Giovinco je rođeni Torinez, prošao je sve omladinske kategorije Juventusa, u kojem je proveo više od pola života (19 godina), ali nikada nije uspio biti prvotimac u kontinuitetu.

Zato je standardno i odlično igrao na posudbama u Empoliju i Parmi. Od tamo se vraćao u Juventus, ali je 2015. konačno napustio klub svog života i otišao u Kanadu.

Sada je izveo novi interkontinentalni transfer. Talijanski mediji pišu da će u Al Hilalu zarađivati 10 milijuna eura godišnje. 

 

Pročitajte više