Mamić poludio nakon poraza: Igrači Dinama su jadnici koji mučki udaraju s leđa!

"OVAJ dan će ući u povijesti Dinama. Momčad će sigurno biti kažnjena! Jako sam razočaran, reakcija će biti neslućenih razmjera", bjesnio je Zdravko Mamić nakon poraza od Zadra.

> Prvi poraz u prvenstvu: Dinamo pao u Zadru!

> Leko: Zadar je igrao sve osim nogomet

"U srijedu smo organizirao večeru kako bi mobilizirao momčad prije Zadra i platio iz svoga džepa. U ponedjeljak im moramo isplatiti četiri milijuna eura premija za prvih nekoliko kola HNL-a i Ligu prvaka, a Hrvatska je gladna, ljudi rade, a na primaju plaću. A ti Zdravko, magarče, trpi od svih, od igrača, navijača", tvrdi Mamić.

Zadar je u 11. kolu HNL-a nanio Dinamu prvi poraz u prvenstvu. Modri su poveli, no Zadrani su okrenuli utakmicu, a Zdravko Mamić nakon poraza nije štedio igrače. Ni kapetana Milana Badelja koji je danas igrao pod temperaturom.

"Badelju nudim tri milijuna eura za pet godina, a on se piša na taj ugovor. Nema ga nigdje na utakmici kao i ostalih. Oni su jadnici koji mučki s leđa udaraju. Baš me zanima kako će sada pogledati svoje trenere, fizioterapeute i oružare jer ni oni sada neće dobiti lovu. Sad idem na bolovanje i neću te jadnike gledati.", izjavio je Maminjo.

Pročitajte više