TOTTENHAM - DINAMO

Mamića u Londonu pitali čuje li se Modrićem. Evo što je odgovorio

Screenshot: GNK Dinamo

DINAMO sutra u Londonu (od 21 sat) gostuje kod Josea Mourinha i momčadi Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Europa lige.

Engleski novinari na press konferenciji uoči susreta pitali su Dinamovog trenera Zorana Mamića je li se čuo s Lukom Modrićem.

Mamić se nasmijao i kazao kako se baš večeras sjetio Luke. Kako tvrdi, pao mu je napamet - zbog stadiona.

"Dok sam ulazio na stadion, sjetio sam da sam kod Tottenhama ranije dolazio na drugo mjesto, na stadion White Hart Lane. To me podsjetilo na Modrića, bio sam sportski direktor Dinama i bio sam ovdje s njim", kazao je Mamić o događaju od prije 13 godina koji je ipak puno poznatiji po sudskim procesima koji su iz njega proizašli i iznosu od oko 50-ak milijuna kuna koji je Modrić podignuo sa svog računa i na ruke predao Mamiću i njegovoj obitelji. Bio je to dio odštete za transfer Modrića u Tottenham, a sud je utvrdio da novac pripada Dinamu. Trenerov brat nakon presude je pobjegao u BiH, gdje se i danas skriva. U istom postupku osuđen je i Zoran Mamić, kojem je 13 godina kasnije prva asocijacija na Modrića - Tottenhamov stadion. 

Novinari su pred kraj press konferencije pitali Mamića je li Modrić danas uzor igračima Dinama. Pogledajte u videu (od 9:57) kako je na to odgovorio trener hrvatskog prvaka. 

Pročitajte više