Mamiću, dosta je južnoameričke robe s greškom: Investiraj u hrvatskog keramičara

NE MOŽEMO Dinamovom gazdi predložiti rješenje za bezidejnu i neefikasnu igru, ali zato možemo za jedan drugi gorući problem, koji još uvijek nije vezan uz teren, barem dok se tribine Maksimira ne sruše na igralište.

> Dinamo "ogorčen" i "nemoćan" što se na sjevernoj tribini zid srušio na radnike

U Splitu se upravo održava Državno natjecanje učenika graditeljskih i geodetskih škola u znanjima i vještinama građenja, a na glavnoj fotografiji su učenici smjera keramičar-oblagač, koji se natječu u KBC-u Firule u vještini postavljanja pločica na zidove, prijeko potrebnoj Dinamu u trenutku kada sa sjeverne tribine Maksimira po radnicima (a pitanje je trenutka kada će i po gledateljima) padaju keramičke lavine.



Držimo kako bi Zoran Mamić nakon, najblaže rečeno, dvojbeno uspješnih skautskih misija po Brazilu i Argentini, mogao platiti višestruko jeftiniju avionsku kartu do Splita koja bi mu bila kudikamo isplativija nego kada je interkontinentalno letio kako bi doveo Suareza ili Andersona.

Za razliku od latinoameričkih turneja, na kojima mu je društvo pravio Zvezdan Cvetković, pravi suputnik za skautiranje do Splita mogao bi biti Miljenko Sakoman, čovjek s nezahvalnim zadatkom održavanja stadiona na kojem igra Dinamo. 

Pročitajte više