HRVATSKI NOGOMETAŠI

Mandžukić čudesnim golom do kraja zakomplicirao bitku za Ligu prvaka

Screenshot

MARIO MANDŽUKIĆ sjajno je zabio izjednačujući gol za Juventus protiv Atalante (1:1) u 37. kolu Serie A.

Postigao ga je deset minuta prije kraja utakmice i 20 minuta nakon što je ušao u igru umjesto Barzaglija. 

Mandžukiću, koji je mjesec i pol pauzirao zbog ozljede, ovo je prvi nastup za Juventus nakon 6. travnja i derbija protiv Milana.

Povratak je obilježio desetim ovosezonskim zgoditkom, ali prvim nakon gotovo pet mjeseci. Točnije od 22. prosinca, kada je postigao jedini gol na utakmici za pobjedu u derbiju s Romom. 

Golgeterski post prekinuo je sa stilom. Cuadrado je s desne strane poslao tešku loptu na drugu stativu. Činilo se da ide u gol-aut i da ju je nemoguće uhvatiti. Za većinu igrača da, ali nikako ne za Mandžukića.

Reagirao je tipično mandžukićevski i zabio upravo takav gol. Na lijevoj strani peterca i u bezizlaznoj situaciji bacio se na loptu, praktički uklizao na nju desnom nogom i tako je poslao kroz noge zaprepaštenog vratara Gollinija. Lopta se zatim otkotrljala do suprotne stative i od nje ušla u mrežu.

Juventusov stadion eksplodirao je od euforije jer idol navijača vratio se u svom, najvećem stilu.

Zbog zakonskih restrikcija i tv prava, portali ne smiju objavljivati video materijale, ali snimku možete pogledati OVDJE

Kao što pokazuje stanje na tablici Serie A nakon Mandžukićevog čudesnog gola i prije zadnjeg kola, bitka za dva preostala mjesta koja vode u Ligu prvaka sada je do kraja zakomplicirana. 

Atalanta, Inter, Milan i Roma su unutar tri boda. Ali samo dva kluba ići će u Ligu prvaka, uz napomenu da su šanse Rome teoretske. 

Rezultati by SofaScore
 

 

 

Pročitajte više