LIGE PETICE

Marca: Barca razočarana u mladu zvijezdu od 125 milijuna. Neće se promijeniti

Foto: EPA-EFE

OUSMANE DEMBELE, mlada zvijezda Barcelone, propustit će barem pet tjedana nogometa zbog istegnuća zadnje lože lijeve noge.

Amaterski i neozbiljno se ponio 22-godišnji član svjetskih prvaka Francuza, nije prijavio ozljedu medicinskom timu kluba.

Osjetio je nelagodu, no nije htio nikome ništa reći i krenuo je trenirati. Nakon dvadesetak minuta je stao zbog bolova, a ozljeda se vjerojatno mogla spriječiti ili ublažiti da je na vrijeme javio liječnicima što se događa.

Najgore je to što je otputovao u Senegal, gdje ljudi iz kluba nisu odmah mogli vidjeti što se točno događa. U klubu su, logično, ljutiti na Dembelea. Platili su ga 125 milijuna eura prije dva ljeta Borussiji Dortmund, a on od dolaska u jedan od najvećih klubova svijeta ne pokazuje dovoljnu količinu ozbiljnosti.

Eric Abidal, direktor Barcelone i njihov proslavljeni bivši igrač odradio je sastanak s menadžerom Dembelea, Moussom Sissokom. Marca javlja kako je izrazio razočaranje kluba u novi amaterski čin Francuza, a neki na Camp Nou vjeruju da se Dembele nikada neće promijeniti.

Podsjetimo, prošle sezone je upao u nevolju zbog toga što je zakasnio na trening jer je noć prije kasno igrao videoigre pa je zaspao. Tada je dobio novčanu kaznu, dok se sada tako nešto ne očekuje. Dosad je Dembele propustio 263 dana i 44 utakmice zbog ozljeda otkako je član španjolskog prvaka.

Pročitajte više