transferi

Marca: Ljeto u kojem će vladati Mino. U Real dovodi tri svoje superzvijezde

Foto: Gulliver / Getty Images

"REVOLUCIJA Mina Raiole dolazi i to jako brzo, ovog ljeta", piše Marca u priči dana. 

Najčitaniji španjolski list, neskriveno naklonjen Realu, otkriva da će vladar mercata u skorom prijelaznom roku svoje najvrjednije štićenike parkirati upravo u najveći klub na svijetu.

Talijan je postao jako rado viđen gost na Bernabeuu

"Tržište se zbog pandemije koronavirusa promijenilo, ali isto se dogodilo i s odnosom Mina Raiole i Reala. Talijanski superagent sa svojim portfeljem u kojem su Haland, Pogba, De Ligt, Ibrahimović, Donnarumma, Verratti, Lukaku... postao je jako rado viđen gost na Bernabeuu i onaj s kojim će Real ovog ljeta plodno poslovati" piše Marca i podsjeća što je Raiola prije mjesec dana izjavio za taj list:

"S Realom sam u sjajnim odnosima i red je da tamo napokon dovedem velikana, superzvijezdu"

"Imam sjajne odnose s Realom, posebno s njegovim prvim operativcem Joseom Angelom Sanchezom. Zato mi je prvi cilj s njim dogovoriti transfer jednog od mojih igrača u Madrid. Ondje već imam Alphonsea Areolu, ali to je samo do pola riješen posao jer je riječ o posudbi. Ovog ljeta ću pokušati u Real dovesti velikana, superzvijezdu, što bi mene i moje igrače učinilo ponosnima jer Real je najveći klub."

Real je s oduševljenjem popratio Minovu najavu

Isti izvor navodi da su ove Raioline riječi u Realu dočekane s oduševljenjem. Tamo žele nekoliko njegovih igrača, a najviše Erlinga Halanda. On savršeno ispunjava sve što bolno neefikasni Real traži od svoje nove devetke, a Zidane i njegov stručni stožer prije mjesec dana od uprave su zatražili da ga dovede.

Marca otkriva i da su prošlog ljeta Raiola i Sanchez dali sve od sebe kako bi ispunili najveći Zidaneovu želju te mu doveli Paula Pogbu, ali da je taj posao odgodilo to što Real nije uspio prodati Balea i Jamesa, zbog čega u budžetu nije mogao osloboditi 19 milijuna eura, što je plaća koju Pogba ima u Manchester Unitedu. Idućeg ljeta Realov otpisani dvojac definitivno dolazi, a Raiolin Pogba dolazi.

Tri velike želje se same nude

Konačno, Matthijs De Ligt. Marca piše da se proteklih tjedana "o njemu jako puno priča u uredima u Valdebabasu, Realovom trening-centru. Razlog za to je što Real traži stopera svjetske klase. De Ligt u prvoj sezoni u Juventusu, punoj kikseva, pokazuje da to još nije postao. Međutim, ima sve predispozicije da to brzo postane. Juve ipak ne želi 11 milijuna eura po sezoni plaćati igrača kojeg se mora čekati i voljan ga je prodati ako će tako povratiti 75 milijuna eura, koliko je ljetos u njega uložio, piše Marca i dodaje da je pitanje dana kada će Real poslati ponudu u Torino. 

Pročitajte više