Marca: Nije ovo Modrićeva jesen. U Realu ga uništava klupa, a u Hrvatskoj Livaković

Foto: Profimedia

HRVATSKA je u Osijeku u utakmici šestog kola kvalifikacija za Euro 2024. izgubila od Turske 1:0 i tako si jako zakomplicirala odlazak na EP. Gol je postigao Baris Yilmaz u 30. minuti nakon katastrofalne greške Dominika Livakovića. Marca, najčitaniji španjolski sportski medij, piše o tom neuspjehu Hrvatske kroz prizmu Luke Modrića.

To radi jer detaljno prati Real, čija je Modrić legenda. "Turska napadom na Hrvatsku uzela vodstvo u skupini domaćinu i očajnom Modriću" naslov je ispod kojeg piše: "Gol nakon velikog kiksa Dominika Livakovića uništio je Modrića. Ovo definitivno nije njegova jesen. U Realu je već redovno rezerva, a lošoj sezoni sada je dodao i učinak u reprezentaciji.

Tamo je bio nemoćan u teškom porazu od Turske. Modrić se trudio voditi reprezentaciju do pobjede ili barem remija, ali svi njegovi pokušaji razbili su se od tursku obranu. Modrić je bio jako bespomoćan i očajan, vidjelo se to po njegovoj živčanoj reakciji na sudačku odluku pred kraj utakmice da se ponovi izvođenje kornera za Hrvatsku. Zato je dobio žuti karton."

Pročitajte više