Marca: Pele, Modrić i njegov sin. Samo oni mogu ovako zabiti

Foto: Profimedia

RODRYGO, mladi (22) i odlični napadač Reala, u četvrtfinalu Kupa kralja protiv Atletica je zabio najljepši gol kratke, ali uzbudljive i trofejima bogate karijere. Iznimno važan gol za 1:1, kojim se Real deset minuta prije kraja vratio u meč i spasio ispadanja na domaćem terenu protiv jednog od dva najveća rivala, pravo je remek-djelo.

Luka Modrić mu je dodao loptu na 25 metara od gola, nakon čega je Rodrygo driblingom u trku nanizao čak četiri igrača Atletica te ušao u kazneni prostor, a kada mu se Jan Oblak spremao krenuti u susret, Brazilac je jednog od najvećih golmana svijeta probio vanjskom.

Marca je ovako opisala akciju Modrića i Rodryga: "Modrić je bio u sjeni, ali je zasjao kada ga je Real najviše trebao. Pronašao je Rodryga, a on je spektakularno spasio Real. Uradio je to u stilu Pelea. Izveo je genijalnu akciju, za koju je sposobno tek par nogometaša. Poput najvećeg ikad, nanizao je nekoliko suparnika i onda zabio vanjskom, kao što to radi njegov otac Luka Modrić."

Modrić je jako blizak s 15 godina mlađim Rodrygom, koji ga zove ocem, a Modrić mu se obraća nazivajući ga sinom. Marca je tako sada za Modrića čak bez navodnika napisala da je Rodrygov otac.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLČINU

Pročitajte više