LUKA MODRIĆ

Marca: Ramos, Modrić i Kroos održali govor igračima Reala. Evo o čemu su govorili

Foto: EPA

ŠOKANTAN Realov domaći poraz od dojučerašnjeg drugoligaša Cadiza (0:1) u šestom kolu La Lige, značajno je uzdrmao svlačionicu španjolskog prvaka.

Trener Zinedine Zidane je, piše Marca, održao govor ispred igrača i prigovorio im na manjku mentaliteta, pobjedničkog stava i intenziteta u igri.

Ramos, Modrić i Kroos držali govor

Kako bi što dublje dopro do misli igrača u priču je uključio klupske senatore - kapetana Sergija Ramosa, Luku Modrića i Tonija Kroosa.

"Stariji članovi svlačionice također su izrazili svoje osjećaje i naglasili da nema mjesta za izgovore. Igrači se slažu sa stavom trenerskog osoblja, ili su se barem tako osjećali igrači koji su progovorili: Sergio Ramos, Luka Modrić i Toni Kroos. Kapetan je bio prvi koji se obratio suigračima, a dvojica su veznjaka govorila puno manje, ali vrlo jasno i precizno. I Hrvat i Nijemac su inzistirali na poruci jedinstva i intenziteta kako bi momčad krenula naprijed", piše Marca.

Španjolci dodaju kako se odnos igrača i klupskog osoblja ne može dovesti u pitanje jer su se svi složili s analizom nevjerojatnog subotnjeg poraza u Madridu.

Modrić priznao lošu igru Reala

Spominje se i kako je Luka Modrić, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme, priznao da je Real Madrid loše gradio igru i da se to nikako ne smije ponoviti. 

Real Madrid u srijedu u 18:55 dočekuje Šahtjor u Ligi prvaka, a u subotu od 16 sati gostuje kod Barcelone.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Pročitajte više