Marca zna: Fabregas do kraja tjedna u Barci, Aguero u Cityju

U IDUĆIH nekoliko dana dva kluba trebala bi pojačati dvojica španjolskih reprezentativaca: Cesc Fabregas Barcelonu, a Santi Cazorla Malagu, dok će Atleticov Argentinac Sergio Aguero u Manchester City.

Marca piše da bi Arsenalov 24-godišnji veznjak trebao do kraja tjedna prijeći u Barcelonu, matični klub koji je napustio kao 16-godišnjak.

Trener Josep Guardiola rekao je svojim suradnicima, piše Marca, da će se Fabregas uskoro priključiti momčadi, a Marca također tvrdi da je Barcelona poslala novu ponudu Arsenalu tešku 36 milijuna eura.

Još jedno veliko, možda i najveće pojačanje, Malaga će dobiti u reprezentativnom veznjaku Villarreala Santiju Cazorli. Marca navodi da su pregovori pri svršetku i da će bogati andaluzijski klub uloviti još jednog kapitalca.

Kad je u pitanju napadač Atletico Madrida Sergio Agüero, španjolski mediji navode da bi ugovor za Manchester City trebao potpisati u idućih 48 sati.

Trener Cityja Roberto Mancini izjavio je da se još samo mora uvjeriti da je Agüero motiviran doći igrati u Manchester kako mu se ne bi ponovio slučaj s Carlosom Tevezom.

Pročitajte više