ANDREJ KRAMARIĆ

Matthäus: Bayernu treba 40 milijuna eura za Kramarića. Mijenja Lewandowskog i Müllera

Foto: Getty Images

BAYERN je u nedjelju teško poražen na gostovanju kod Hoffenheima rezultatom 4:1. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je postigao dva gola u pobjedi svoje momčadi, a pohvale za odličnu formu dobio je od legende Bayerna i njemačke reprezentacije Lothara Matthäusa.

On je tjedni kolumnist njemačkog Sky Sporta, a u ovotjednom tekstu puno je prostora da upravo Kramariću koji igra u vrhunskoj formi.

Ima karakter profesionalca s puno drugih kvaliteta

"Hoffenheim je svoje prilike iskoristio hladnokrvno, posebno Andrej Kramarić. Pohvale Hansija Flicka na njegov račun prije nekoliko dana nisu bile slučajnost. Kramarić je već zabio pet golova u dva prvenstvena kola i tome je dodao dva pogotka u kupu. On je igrač koji definitivno ima potencijal za Bayern", napisao je Matthäus i nastavio biranim riječima govoriti o hrvatskom reprezentativcu.

"On ne bi bio idealna zamjena samo za Roberta Lewandowskog već i za Thomasa Müllera. Ima karakter profesionalca s puno drugih kvaliteta. Hrvatski internacionalac ima ugovor s Hoffenheimom do 2022. i neće koštati malo. Mislim da bi oko 40 milijuna eura bilo dovoljno, ali vrijedilo bi iz pozicije Bavaraca", mišljenja je Matthäus.

Bayern ima novac za Kramarića već u ovom prijelaznom roku

Umirovljeni veznjak koji je za Bayern odigrao 189 utakmica već ima plan po kojem Kramarić može stići na Allianz Arenu već ove jeseni.

"Klub ima novac od prodaje Thiaga i mogućeg odlaska Cuisancea u Englesku (Leeds United). Uz ogromno opterećenje i velik broj utakmica koje Bayern i njegovi reprezentativci imaju, stvorit će se puno prostora za nove transfere do ponedjeljka", zaključio je Matthäus.

Jedan od gore navedenih citata (o potencijalu za Bayern) Sky Sport je objavio na svom Instagram profilu, a Andrej Kramarić je objavu označio sa "sviđa mi se".

Pročitajte više