Mesić primio izaslanstvo odbojkaškog saveza

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas izaslanstva Hrvatskog odbojkaškog saveza i ženske kadetske reprezentacije, priopćeno je je iz Ureda Predsjednika.

Predsjednik Mesić čestitao je reprezentativkama i vodstvu reprezentacije na osvojenom prvom mjestu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu za kadete održavnom u Zagrebu. Razgovaralo se o pripremama za Svjetsko odbojkaško prvenstvo za kadetkinje koje će se održati u kolovozu ove godine u Keniji, a u čemu će im potrebnu podršku pružiti i Hrvatski olimpijski odbor. Izaslasntvo je izvijestilo predsjednika Mesića o organizaciji Europskog prvenstva za juniore 2004. i Europskog prvenstva za seniorke 2005. koje je povjereno Hrvatskom odbojkaškom savezu. Hrvatska ženska reprezentacija u međunarodnim natjecanjima nastupa od 1993. godine, jedna je od najjačih u svijetu, a okuplja veliki broj mladih igračica.

U mnogobrojnom izaslanstvu, osim reprezhentativki, bili su predjsednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Livio Tončinić, dopredsjednik Saveza Vladimir Bučević, glavni tajnik Slobodan Momić, voditeljica reprezentacija Saveza Snježana Mijić, team manager ženske kadetske reprezentacije Jasna Klopotan Gašpert, izbornik Nino Matjačić i trener Dario Fančović.

Uz predsjednika Mesića bio je savjetnik Predsjednika za kulturu i šport dr. Zdravko Jelenović, stoji u pripćenju.

Pročitajte više