Messi odbio doći u emisiju. Voditeljica: Znate zašto? Smijem ovo reći?

Screenshot: X, Foto: EPA

LIONEL MESSI odbio je u srijedu gostovati u televizijskoj emisiji CBS Sportsa snimanoj u Miamiju u sklopu Lige prvaka, a razlog je stručni komentator i legendarni stoper Engleske i Liverpoola Jamie Carragher. Voditeljica Kate Abdo usred emisije izjavila je kako su poslali službeni poziv Messijevu klubu Inter Miamiju.

"Znate li što su službeno odgovorili? Smijem li ovo reći?" govorila je voditeljica pa otkrila: "Čini se da Messi neće doći u televizijsku emisiju u kojoj Carragher sudjeluje." Bivši nogometaši, sada također stručni komentatori, Thierry Henry i Micah Richards, bili su šokirani, a Carragher se nasmijao i rekao kako Messijeva odluka njemu donosi slavu.

Carragher kritizirao Messijev dolazak u PSG. Argentinac ga nazvao magarcem

Abdo je priču o Messijevoj odbijenici otkrila nakon što je Carragher raspravljao kako je Cristiano Ronaldo bio bolji napadač, ali Messija smatra ukupno kvalitetnijim nogometašem. Voditeljica je podsjetila kako je Messi prošle godine poslao privatnu poruku Carragheru, u kojoj je englesku zvijezdu nazvao magarcem.

Razlog tomu je taj što je Carragher, govoreći o tadašnjem Ronaldovu povratku u Manchester United, koji je smatrao pogrešnim, izjavio kako krivim smatra i dolazak Messija u PSG. Messiju se Carragherova izjava nije svidjela i, čini se, još mu uvijek nije oprostio, zbog čega se nije ni priključio emisiji održanoj u gradu u kojem sada igra.

Pročitajte više