LIGE PETICE

Mihajlović je predvidio suce meča odluke s Juventusom. Sada je sanjao Dybalin penal

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

SINIŠA MIHAJLOVIĆ je pred sutrašnju utakmicu zadnjeg, odlučujućeg kola Serie A, u kojem s Bolognom dočekuje Juventus, postao poznat kao prorok. 

Jer prije tri dana ovako je govorio pred utakmicu u kojoj njegova rasterećena momčad igra protiv Juventusa, koji mora pobijediti te se nadati kiksevima Milana i Napolija kako ne bi ostao bez Lige prvaka. 

"Siguran sam da će nam poslati dobre suce. Konkretno, Valerija i Giacomellija." Dan kasnije objavljena su imena sudaca meča koji nestrpljivo očekuje cijela Italija i na kojem će pod posebnim povećalom biti upravo suci. Bili su točno oni koje je predvidio Mihajlović - Valeri glavni na terenu, Giacomelli u VAR sobi.

Danas je Mihajlović s javnošću podijelio svoje novo proročanstvo vezano uz utakmicu sezone u Bologni: "Jučer sam išao na bolničku kontrolu nakon što sam pobijedio leukemiju i, kao i uvijek, uspavali su me tijekom pregleda. Sanjao sam da je pri rezultatu 0:0 dosuđen penal i da Paulo Dybala kreće izvesti ga. Upravo u tom trenutku doktor me probudio."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više