Milan na Chievo bez Neste i Pata

NADOLAZEĆI vikend donosi utakmice 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva, u kojem vodeći klubovi ljestvice igraju protiv onih iz donje polovice.

Milan - Chievo

Nakon teškog nokauta od Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka (ukupan rezultat 7:2 za United) drugoplasirani Milan se vraća domaćem prvenstvu utakmicom protiv Chieva na San Siru. Pritom trener Leonardo neće moći računati na ozlijeđene Alessandra Nestu, Lucu Antoninija i Danielea Boneru, a vrlo vjerojatno neće nastupiti niti brazilski napadač Alexandre Pato. Chievo je 12-plasirana momčad prvenstvene ljestvice, a u prvom međusobnom susretu ove sezone Rossoneri su slavili 2:1 na gostujućem travnjaku.

Livorno - Roma

Trećeplasirana Roma će negativan niz od tri uzastopne utakmice bez pobjede (u svim natjecanjima) pokušati prekinuti u nedjelju na gostovanju kod 18-plasiranog Livorna, a činit će to bez pomoći kapetana Francesca Tottija koji ponovno ima problema s ozljedom koljena. Roma je u prvoj ovosezonskoj utakmici slavila na Olimpicu 1:0, a sada će Giallorossi tražiti priliku za osvetu.

Juventus - Siena

Juventus u nedjeljnu utakmicu sa Sienom ulazi ohrabren pobjedom nad Fulhamom (3:1) u prvoj utakmici osmine finala Europa lige, kao i povratkom dugo ozlijeđenih Vincenza Iaquinte i Maura Camoranesija. Obojica su protiv Fulhama ušla s klupe, a očekuje se da bi im trener Alberto Zaccheroni protiv posljednjeplasirane Siene trebao dati priliku od početka.

Pročitajte više