TRANSFERI

Milanov kapetan odlazi u klub za koji navija od djetinjstva?

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAKON pet godina Milan bi mogao ostati bez svog kapetana.

Branič Alessio Romagnoli mogao bi karijeru nastaviti u Laziju, za koji navija od djetinjstva, piše Tuttosport.

Torinski list navodi kako je uprava Lazija spremna, uz očekivani plasman u Ligu prvaka, dovesti Romagnolija kao veliko pojačanje. Trenutni bi kapetan zaigrao u obrani s Francescom Acerbijem, a u budućnosti bi imao priliku i dobiti kapetansku traku.

Romagnoli ima s Milanom ugovor do ljeta 2022. godine, a trenutno vrijedi oko 45-50 milijuna eura. Milan je već godinama u velikim financijskim problemima, a odlazak Zvonimira Bobana samo je napravio dodatni kaos na San Siru. 

Klub bi mogao napustiti i sjajni golman Gianluigi Donnarumma, a Zlatan Ibrahimović će teško ostati i sljedeće sezone. Zanimljivo, njima dvojici je menadžer Mino Raiola, koji se brine i o Romanoglijevoj karijeri. 

Branič talijanske reprezentacije je ponikao u Romi, a u kolovozu 2015. je, uoči odlaska u Milan, objavio fotografiju u dresu Lazija i time ubrzao svoj transfer na San Siro. Međutim, sada bi se mogao vratiti kući. I to onoj kući o kojoj je sanjao kao dječak. 

S druge strane, nekad su igrači odlazili iz Lazija u Milan (Nesta, Stam, Oddo, Favalli, Pancaro), a danas je slučaj gotovo obrnut, što najbolje pokazuje u kakvoj je krizi sedmerostruki europski prvak. 

VIDEO Dugout: Alessio Romagnoli (Milan)

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više