TRANSFERI

Mirror: Mandžukić je najveći favorit za dolazak u United

Foto: Gulliver / Getty Images

NAJVEĆI problem Manchester Uniteda u ovoj sezoni je realizacija.

Dok Manchester City, Liverpool, a i Leicester bez problema pronalaze protivničku mrežu, United se time ne može pohvaliti.

Nedostatak golova drži Solskjaerovu momčad daleko ispod očekivanja, nakon 11 odigranih kola nalaze se tek na 10. mjestu.

Sljedeći prijelazni rok se bliži, United mora reagirati, a s njim se povezuje ogroman broj igrača.

Čak devet strijelaca ima šanse doći u Manchester, a Mirror je procijenio i njihove šanse za eventualni transfer u sljedećem prijelaznom roku, i to ocjenama od 1 do 5.

Jadon Sancho velika je želja mnogih klubova, no šanse da dođe u United su minimalne. Nešto veće imaju Kai Havertz, Bruno Fernandes i Timo Werner čije su šanse za transfer ocijenjene s 2.

Thomas Müller i Moussa Dembele su se našli u sredini, ali i dalje se sve to može svesti samo na listu želja.

Trojica igrača odskaču, a među njima su dvojica s ocjenom 4 - James Maddison i Erling Haaland. Iako bi obojica lako mogla doći u United, teško je vjerovati da će se to dogoditi u siječnju.

Samo se transfer jednog igrača u United ocjenjuje peticom, a to je Mario Mandžukić. Prema Mirroru, transfer je skoro sigurna stvar.

Mandžukić je najstariji među navedenim igračima, u Juventusu ne igra te bi se transfer trebao realizirati već u siječnju. Dugoročnu opciju United će tražiti na ljeto, ali do tada bi mu Mandžukić trebao biti koristan.

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više