Mlada zvijezda Elfa nakon poraza na SP-u nasmijana opalila selfie

Screenshot: Twitter

VELIKI prijepor, gotovo skandal, izazvalo je to što ga je Low uopće vodio na SP, odnosno to što ga je odabrao umjesto Leroya Sanea. I onda je nakon samo pet minuta u igri zaslužan za novu aferu.

Julian Brandt, sjajni ofenzivac Bayer Leverkusena, došao je na SP kao jedan od novih mladih (22) lavova Elfa koji u Rusiji brani naslov. Ali, prva utakmica završila je porazom od Meksika (0:1) u Moskvi, u kojem je Brandt dobio zadnjih par minuta.

U malo vremena na terenu stigao je liznuti stativu udarcem iz daljine i nakon bolnog poraza, a prije odlaska u tunel, slikati selfie s dječakom u prvom redu tribina. 

Scena kako se mlada nogometna zvijezda reprezentacije neposredno nakon poraza koji je jako teško pao svima u Njemačkoj, nasmijana fotografira s navijačima na terenu, izazvala je kontroverze.

Brandt se brani: "Krenuo sam prema tunelu, kada me dječak s tribina pozvao. U tom trenutku nisam razmišljao, samo sam mu htio ispuniti želju. Uzeo sam njegov telefon i napravio selfie."

Naravno, ova scena odmah se proširila društvenim mrežama. Dio navijača Njemačke zamjera Brandtu, dok ga dio pravda i pita se kakvi su to ljudi koji mogu zamjeriti sportašu koji ispunjava djetetu želju za zajedničkom slikom: 

Pročitajte više