Mladi as Bayerna šokirao potezom: "Vrijedi 115 milijuna, ali ponašanje mu je nula"

Foto: Profimedia

JAMAL MUSIALA (20) ofenzivac je Bayerna i jedna od najskupljih mladih zvijezda svjetskog nogometa. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 115 milijuna eura, ali u četvrtfinalu kupa protiv Freiburga pokazao je da ima još puno toga naučiti. Kako u igri, tako i u ponašanju. Musiala je jako lošu partiju do kraja začinio time što je u zadnjoj minuti nadoknade nepotrebno skrivio penal iz kojeg je Freiburg zabio za pobjedu 2:1 i senzacionalnu eliminaciju Bayerna.

Heroj provincije slavio pobjedu života, ali nije zaboravio poraženog klinca

Gosti su burno proslavili veliki trijumf, a tako je feštao i njihov trener Christian Streich (57), trenerska legenda Bundeslige poznata po vatrenom temperamentu. Streich već 11 godina vodi Freiburg te ga je od malog provincijskog kluba doveo do njemačke sile koja u Bundesligi drži mjesto koje vodi u Ligu prvaka, dok u Europi igra nokaut-fazu. Zbog toga su ga prošle godine i Udruga njemačkih profesionalnih nogometaša i sportski novinari proglasili trenerom godine. Prva pobjeda Freiburga kod Bayerna u povijesti bila mu je čak 434 utakmica na klupi tog kluba.

No, on je u velikom slavlju povijesne pobjede primijetio tužnog i poraženog Musialu te mu prišao kako bi ga utješio i pružio mu ruku. Međutim, mlada superzvijezda odbila je lijepu gestu trenerskog velikana koji mu gotovo može biti djed. Ne samo da mu je odbio ruku nego se pravio da ga ne vidi i onda, kada ga je Streich dozvao da ga pozdravi, okrenuo mu leđa i otišao.

Streich je svašta izgovorio mladoj zvijezdi koja mu je odbila ruku

Tada je Musiala spoznao ružnu stranu Streichovog temperamenta, koji mu je svašta izgovorio ogorčen njegovim bezobrazlukom. U istom tonu su i komentari njemačkih ljubitelja nogometa na društvenim mrežama na ovaj Musialin potez. "Možda vrijedi 115 milijuna eura kao nogometaš, ali ponašanje mu je za nulu", jedan je od komentara. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO SE MUSIALA PONIO PREMA LEGENDI

Pročitajte više