hrvatski nogometaši

Mladi Hrvat opet sjajan u Italiji, njegova ekipa nesretno prosula bodove

Foto: EPA

NOVO kolo, nova sjajna partija Adriana Šempera na vratima Chieva. 

Ponovno je njegova ekipa dominirala, ali to nije uspjela pretvoriti u pobjedu i tako je prosula nove bodove u misiji povratka u talijansku Serie A. Remizirali su 1:1 kod Pise i ostali na 11. mjestu u Serie B, dva boda udaljeni od mjesta koje vodi u doigravanje za povratak među elitu.

Šemperova ekipa povela je rano, u 8. minuti precizan je bio iskusni Meggiorini, ali je Pisa izjednačila početkom nastavka. Lisi je bio strijelac u 56. minuti. No Chievo je promašilo čak četiri stopostotne šanse u prvom poluvremenu, neprecizni su bili Đorđević i Ceter.

Mladi hrvatski vratar na posudbi iz Dinama ponovno je bio sjajan. Osim primljenog pogotka kod kojeg nije ništa mogao, skupio je čak pet obrana, od čega jedan zicer pri rezultatu 0:0. U nastavku susreta Šemper je obranio tri velike šanse. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana Talijani su s divljenjem pisali o 22-godišnjem hrvatskom vrataru prozvavši ga "vođom Chieva", a u nekoliko navrata nedavno se pisalo i da treba biti pozvan u reprezentaciju Hrvatske.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više