MIKE TYSON

MMA ikona protiv Mikea Tysona? "Zaradili bi dvostruko više nego Floyd i McGregor"

Foto: UFC

TITO ORTIZ, jedna od ikona UFC-a na početku 2000-ih, u razgovoru za TMZ je rekao da su ga kontaktirali u kontekstu mogućeg protivnika legendarnom Mikeu Tysonu.

"Dobio sam poziv i netko me počeo ispitivati što mislim o borbi protiv Mikea Tysona? Odgovorio sam: 'Ozbiljno? To je prilika koja mi se sviđa. Može", rekao je Ortiz.

TMZ-ov novinar potom ga je pitao o detaljima, a Ortiz je rekao da ih još nema.

"Ne znam hoćemo li imati boksački ili MMA meč. Još nismo došli toliko daleko. Glavno je da nam Atletska komisija odobri nastupe. Boksam zadnjih 20 godina i sve sam bolji. Možda nisam na Tysonovoj razini, no je li njega netko udario u zadnjih 15 godina? Nije. Mene jesu. Ja sam pokorio svakoga protiv koga sam se borio u zadnje četiri godine."

Dvostruko veća zarada nego meč Mayweathera i McGregora?

Ortiz vjeruje kako bi ovaj spektakl donio dvostruko veću zaradu nego meč Floyda Mayweathera i Conora McGregora iz 2017. Njih dvojica inkasirala su ukupno više od 400 milijuna dolara za tu borbu.

"Mislim da možemo tu zaradu udvostručiti. Bilo bi zabavno i sjajna prilika za nas obojicu. Poštujem Mikea, mislim da je nevjerojatan čovjek. I ne želim mu pokazati nepoštovanje kada kažem: 'Mike, majstor si. Jedan od najboljih na svijetu. No i ja sam bio jedan od najboljih na svijetu u svojoj igri."

53-godišnji Tyson ovog je mjeseca objavio da se namjerava vratiti u ring. Zadnji boksački meč imao je još 2005., ali ovog mjeseca internetom se šire njegove snimke s treninga na kojima izgleda fantastično.

Ortiz je zadnju MMA borbu imao u prosincu. Nekoliko puta je išao u mirovinu, no MMA legenda je uvijek govorila da je otvorena za mogućnost velikih mečeva.

Pročitajte više