Modrić: I ja bih to isto učinio kao Messi

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

LUKA MODRIĆ spreman je za najvažniji turnir u karijeri. Svjetsko prvenstvo u Rusiji vjerojatno je posljednja prilika za 32-godišnjeg veznjaka na najvećoj sceni. 

"Nadam se da možemo, naša vjera i očekivanja su veliki uoči svakog natjecanja. Od 1998. niti jednom nismo prošli grupu na svjetskim prvenstvima i igrali smo, po meni, otkako sam ja tu, jako loš nogomet. Nadam se da će se to promijeniti, da ćemo ispuniti taj prvi cilj, to je prolazak skupine, a onda i uz malo sreće otići par koraka dalje. Bit će jako teško, skupina je teška i komplicirana, ali imamo dobru momčad, vjerujemo u nas i da ćemo ispuniti kako naša tako i očekivanja naših navijača", rekao je veznjak Reala u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Otkrio je što je Zlatko Dalić promijenio u reprezentaciji.

"Došao je u jako teškom trenutku za nas. Podignuo nas je prije svega psihološki i ostvario dvije velike pobjede protiv Ukrajine i Grčke. Radimo dosta, mislim da smo na dobrom putu i da će se to vidjeti na našim prezentacijama na Svjetskom prvenstvu."

Lionel Messi, protiv kojeg će Modrić i društvo igrati u drugom kolu, rekao je da bi većinu trofeja koje je osvojio s Barcelonom zamijenio za naslov svjetskog prvaka.

"Pa, i ja bih ih sigurno dosta zamijenio za uspjeh s Hrvatskom", poručio je kapetan hrvatske reprezentacije koja će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrati 16. lipnja protiv Nigerije.

Pročitajte više