HRVATSKI NOGOMETAŠI

Modrić i Kovačić za bolesnu djecu daju svoje dresove i odjeću. Ovo je trenutna cijena

Foto: Footballers4Change

MATEO KOVAČIĆ objavio je da je s radom počela Footballers4Change, jedinstvena platforma za pomoć potrebitima. Na njoj poznati nogometaši i njihove obitelji na dražbu daju svoj memorabilije, od prodaje kojih je sav prihod namijenjen za humanitarne svrhe.

Od dresova nogometaša, preko dizajnerske odjeće njih i njihovih supruga, do također brendiranih komada koje su nosila njihova djeca. Jedini uvjet je da sve što slavni nogometaši, njihove žene i djeca daju na humanitarnu aukciju, moraju biti njima dragi komadi, da "imaju priču" i da su ih čuvali. Tako će kupci ovih predmeta znati da su za one kojima je pomoć najpotrebnija kupili ono od čega se poznatima bilo teško odreći. 

Novac koji na kraju nadmetanja uplate najbolji ponuđači preusmjerava se za humanitarnu zakladu, organizaciju ili instituciju koju su odabrali nogometaši i njihove obitelji.

Modrić i Kovačić su odabrali Silab, organizaciju koja u Hrvatskoj pomaže djeci s poteškoćama u razvoju. Kako bi pomogli mališanima o kojima skrbi ova organizacija, Modrić je dao svoj dres, desetku reprezentacije koju je nosio na utakmici. Njegova supruga priložila je kaput Stelle McCartney.

Mateo Kovačić je osim potpisanog i na utakmici nošenog dresa Chelseaja, priložio i svoju omiljenu božićnu vestu, a njegova supruga, influencerica Izabela, također je dala vrijedne komade odjeće.

Osim hrvatskih zvijezda, u akciji su N'Golo Kante, Tammy Abraham, Cesar Azpilicueta, Willy Caballero, Petr Čech, Carlo Cudicini, Cesc Fabregas, Olivier Giroud, Eden Hazard, Son Heung-Min, Hugo Lloris, David Luiz, Jamie Vardy, Gareth Southgate...

Humanitarnoj aukciji možete se priključiti ovdje

Pročitajte više