MODRIĆ JE MOURINHOVA KRTICA U REALU Za Josea odrađuje poseban zadatak

Foto: Getty Images / Guliver Image

NIJE tajna kako Jose Mourinho želi vidjeti Garetha Balea u Manchester Unitedu. Portugalski trener tijekom ljeta je pokušavao saznati kakva je situacija Velšanina u Realu, koji ga ne koncu nije želio prodao engleskom velikanu.

Iako je Bale već neko vrijeme viđen na izlaznim vratima europskog prvaka, ipak je ostao i bori se za svoju poziciju u momčadi, koju mu je preoteo fantastični Isco.

S druge strane, cijelu priču i dalje prati Mourinho, a Diario Goal tvrdi kako se Jose često čuje s Lukom Modrićem, preko kojeg dobiva informacije oko Balea. Hrvatski kapetan i trener Uniteda surađivali su u Madridu u sezoni 2012/13, a Modrić stigao iz Tottenhama zbog izrazite želje jednog od najboljih trenera u nogometnoj povijesti.

Kada je Mourinho odlazio iz Reala, Modrić je bio jedan od rijetkih koji mu nije okrenuo leđa i ostali su u jako dobrim odnosima. Također, veznjak je jako dobar prijatelj i s Baleom, što dodatno može pomoći Mourinho da preko svog "špijuna" pokuša realizirati dugogodišnju želju i dovesti Velšanina na Old Trafford. 

Embed from Getty Images

Bale je do sada za Real odigrao 159 utakmica, a zabio je 70 golova, uz 55 asistencija. 

Pročitajte više