Modrić otkrio kako je Kovačića doveo u Real

Foto: Hina

LUKA MODRIĆ ovih je dana opet u centru pažnje nakon što su ga Španjolci proglasili najboljim veznjakom La Lige za prošlu sezonu. Hrvatski kapetan i zvijezda Real Madrida gostovao je na "Onda Cero" i progovorio o mnogim temama, a otkrio je i što je rekao predsjendiku Reala o Mateu Kovačiću koji i dalje ima mizernu minutažu u "kraljevskom klubu".

Ipak, dok se Modrić oporavlja od ozljede, Kovačić solidno odrađuje posao zamjene. Ove sezone upisao je šest nastupa u prvenstvu i dva u Ligi prvaka te još po jedan u Kupu Kralja i UEFA Superkupu. Nakon razočaravajuće prošle sezone na Santiago Bernabeuu, Kovačić će u budućnosti postati važan igrač za Real, smatra Modrić.

"Mateo igra jako dobro, ali znao sam da je talentiran, zato sam ga i preporučio upravi kluba da ga dovedemo u Real. Počeo je pokazivati svoj potencijal i mora tako nastaviti", rekao je Modrić i nastavio: "Rekao sam Florentunu Perezu da dovede Kovačića i sve je više onih koji su zadovoljni zbog toga. Još je mlad i razvijat će se, mora nastaviti naporno raditi".

Modrić se oporavlja od operacije koljena zbog koje je propustio posljednje utakmice s Realom i Hrvatskom, a trebao bi se vratiti krajem studenog za derbi s Atleticom.

"Teško mi je gledati s tribina, ne mogu dočekati povratak na teren, ali ne želim se vratiti prerano da ne dođe do problema. Želim se vratiti snažniji", poručio je Luka.

Osvrnuo se na svoju karijeru i još jednom potvrdio tko su mu nogometni idoli: "Zvone Boban i Francesco Totti".

Pročitajte više