Modrić se još traži po terenu: Evo kako su ga izvozala dva Realova klinca

Screenshot: Youtube

LUKA MODRIĆ vratio se Realu nakon što je traženjem odlaska u Inter izborio značajno poboljšanje ugovora, ali po dolasku u Madrid dočekalo ga je neugodno iznenađenje.

Dok se playmaker prvaka Europe i prvi as momčadi (nakon Ronaldovog odlaska) sunčao, pregovarao s Interom i licitirao oko povećanja plaće u Realu, u klub se vratila jedna i došla druga tinejdžerska zvijezda.

Senior (33) Modrić na vlastitoj koži uvjerio se za što su sposobni Martin Odegaard (19) i Vinicius Junior (19), jer su na treningu ova dva klinca zasluženom veteranu priredila vrtuljak.

U igri na dva gola na skraćenom terenu Norvežanin je napadao, a Modrić ga je čuvao. Ali, Odegaard se lako riješio ugledne prepreke i proigrao Brazilca.

Tada kreće poigravanje mladih realovaca s klupskom legendom. Modrić je krenuo na Viniciusa, ali ovaj ga je poslao u prazno vraćanjem loptom Odegaardu petom. On je Viniciusu uzvratio istom mjerom, iako je na leđima opet imao Modrića, koji je još jednom završio na krivoj strani, prevaren odigravanjem petom. 

Pročitajte više