koronavirus u sportu

Momčad covidiota: Jaki su i jako glupi

Foto: Gulliver / Getty Images

KORONAVIRUS hara Velikom Britanijom. Njime je zaraženo oko 160 tisuća ljudi, dok je više od 21 tisuća umrlih od posljedica bolesti. 

Usred pandemije, dok u državi vladaju stroge mjere izolacije i zabrane druženja, posjećivanja i izlaska, osim u kupnju najnužnijih namirnica i lijekova, zemlju su bahatim, glupim i opasnim ponašanjem zaprepastile igračke zvijezde i trenerski superstar Premiershipa.

Arogantni, bešćutni i nevjerojatno bogati asovi Premier League očito misle da se na njih ne odnose pravila koja vrijede za cijelu državu i sve njene stanovnike pa su dok hara korona uhvaćeni kako izvode razne idiotarije.

Zato je Daily Mail momčad sastavljenu od kršitelja zakona i onih koji ponašanjem tijekom korone ugrožavaju tuđe zdravlje i živote nazvao "Momčad Premier League covidiota", pri čemu je složenica, naravno, spoj riječi "covid" i "idiot".

Ta ekipa od klupe do vrha napada sastavljena je od skupih i uglednih imena. Doduše, nedostaje im golman, ali puno je bitnije što im fali sućuti, odgovornosti i pristojnosti:

Kyle Walker (Manchester City) 

Usred najžešćeg udara korone organizirao je orgije s dvije prostitutke i prijateljem. Otkrila ga je jedna od kurvi ogorčena time što je najskuplji desni bočni u povijesti prije i poslije njihovog intimnog druženja putem društvenih mreža pametovao i propovijedao o nužnosti držanja socijalne distance te pozivao fanove da dok hara virus ne posjećuju ni najmilije.

David Luiz (Arsenal)

Za vrijeme izolacije u javnosti je trčao sa suigračem Granitom Xhakom, s kojim inače ne živi. Dvojac je tako ugrozio ne samo svoje nego i zdravlje članova svojih obitelji.

Serge Aurier (Tottenham)

Za vrijeme izolacije u javnosti je trenirao sa suigračem Moussom Sissokom, s kojim inače ne živi. Dvojac je tako ugrozio ne samo svoje nego i zdravlje članova svojih obitelji.

Ryan Sessegnon (Tottenham)

Za vrijeme izolacije u javnosti je trenirao sa suigračem Davinsonom Sanchezom, s kojim inače ne živi. Dvojac je tako ugrozio ne samo svoje nego i zdravlje članova svojih obitelji.

Granit Xhaka (Arsenal) 

Vidi pod Luiz.

Moussa Sissoko (Tottenham)

Vidi pod Aurier.

Jack Grealish (Aston Villa)

Pijan razbio auto u 4 ujutro nakon cjelonoćnog partijanja. Usred najgoreg vala korone.

Nicolas Pepe (Arsenal)

Nalazio se s prijateljima i igrao s njima na terenu za mali nogomet. Tako je, bivajući u bliskom kontaktu s njima, ugrozio ne samo svoje nego i zdravlje članova njihovih obitelji.

Moise Kean (Everton)

Organizirao razuzdanu zabavu na koju je pozvao prijatelje i par dama koje se, kako se čini, bave najstarijim zanatom. Kao i u slučaju Kylea Walkera, naravno da ovako spojena ekipa nije poštovala pravila "socijalne distance", nego se, kako svjedoče fotografije na Snapchatu, prepustila razuzdanoj zabavi. Slike prikazuju ženske gošće kako na korona-partyju muškarcima plešu u krilu, oko vrata te simuliraju seks trljajući se o njih u pozama u kojima se inače obavlja snošaj. Jedna od fotografija koja prikazuje to naslovljena je "bez karantene".

Alexandre Lacazette (Arsenal)

Usred najgoreg vala korone odveo auto na pranje.

Trener: Jose Mourinho (Tottenham)

Usred najgoreg vala korone organizirao trening momčadi u parku u sjevernom Londonu. 

Pročitajte više