Mourinho nacrtao Pogbi kako treba igrati

Foto: Getty Images/Guliver Image 

BIVŠI najskuplji nogometaš svijeta Paul Pogba ponovo je na udaru fanova i nogometnih komentatora nakon sinoćnje utakmice Seville i Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka.

Jose Mourinho izostavio je Pogbu iz prvih jedanaest nakon što se danima već priča o njihovoj navodnoj svađi. No nakon samo 17 minuta Ander Herrera se ozlijedio, a Mourinho nije imao izbora i podigao je Pogbu s klupe.

Pored terena Mourinhov pomoćnik Rui Faria izvadio je isprintane taktičke upute, a Portugalac ih je objašnjavao Pogbi prije ulaska u igru. Ta scena izazvala je podsmijeh nogometnih fanova na društvenim mrežama.
 

 

Engleski mediji analizirali su upute i čini se da je Mourinho objašnjavao svojoj zvijezdi kako treba igrati obranu u slučaju slobodnog udarca te koju poziciju mora preuzeti od Herrere.

24-godišnji Pogba bio je krivac za poraz od Newcastlea 1:0 početkom mjeseca, kada je kiksao u obrani baš prilikom slobodnog udarca "Svraka". Mourinho ga je tada odmah zamijenio, kao i u sljedećoj utakmici protiv Tottenhama. Prošlog tjedna nije igrao zbog navodne bolesti, a od igrača za 100 milijuna eura koji je trebao predstavljati budućnost Uniteda, zbog loše forme polako pada u drugi plan i pitanje je hoće li ostati na Old Traffordu i nakon ljeta. Engleski tabloidi već pišu kako je njegov menadžer Mino Raiola od sinoć na telefonu i traži mu sljedeći klub. 

Mourinho ga je nakon utakmice pohvalio.

 

 

Pročitajte više