Murray sutkinji: Tri su jebena sata, moram pišati. Kokkinakis: Ovaj jebeni sport

Foto: EPA-EFE

ANDY MURRAY oduševljava publiku na Australian Openu. Britanac će u svibnju napuniti 36 godina i po kladionicama je veliki autsajder, ali izborio je 1/16 finala nakon epske borbe protiv domaćeg predstavnika Thanasisa Kokkinakisa, koja je potrajala pet sati i 45 minuta i završila u četiri ujutro po lokalnom vremenu. 

Murray je gubio s 2:0 u setovima i 2:0 na otvaranju trećeg seta, nakon čega je izveo nevjerojatan preokret. Podsjetimo, u prvom meču na turniru svladao je Mattea Berrettinija nakon četiri sata i 54 minute igre, što znači da je na terenu proveo više od deset i pol sati u dva meča. Kokkinakis je bio shrvan nakon poraza i na Twitteru je napisao samo: "Ovaj jebeni sport, čovječe..."

Navijači u komentarima ga tješe i čestitaju mu na epskoj bitci. Murrayev podvig još je veći ako u obzir uzmemo da igra s umjetnim kukom, a prije samo koju godinu nije bio u najboljih 800 igrača svijeta. Tijekom meča više je puta tražio pauzu za WC, koju nije dobio.

"Tri su jebena sata ujutro i ne možemo se popišati, ovo je lakrdija, nemate poštovanja", govorio je iznervirani Murray sutkinji koja je ostala gluha na njegove zahtjeve. Nakon završnog poena dvojica tenisača su si čestitala na mreži.

 

Pročitajte više