Utakmica HNL-a počela pred 27 gledatelja

Foto: Screenshot, Luka Stanzl/PIXSELL

UTAKMICA 26. kola HNL-a između Lokomotive i Intera ući će u anale hrvatskog nogometa i vjerojatno će tamo ostati još desetljećima. Gledajući rezultatski, Inter je preokretom pobijedio s 3:2.

Naime, susret u Kranjčevićevoj, koji se odigrao na rubu regularnosti, gledalo je točno 27 gledatelja što je službeni podatak objavljen u izravnom televizijskom prijenosu.

Prema službenim podacima HNS-a, do kraja utakmice na tribinama se skupilo 80 gledatelja.

Lokomotiva tako ipak nije srušila vlastiti rekord iz rujna 2011. godine kad je utakmicu protiv Zadra na Maksimiru gledalo 67 gledatelja.

U Zagrebu od petka navečer pada jaka kiša, koja je potpuno natopila ionako očajan teren u Kranjčevićevoj. Kako neslužbeno doznajemo, oko 13 sati je odlučeno da će se utakmica ipak igrati pa je pola sata prije početka donesena odluka da ipak neće, da bi momčadi istrčale na travnjak i u 15 sati po rasporedu započele utakmicu.

Lokomotiva je povela s 2:1 golovima Kolingera (13') i Krstanovića (42'), ali na kraju je Inter preokretom u drugom dijelu slavio s 3:2. Golove za Inter postigli su Andrić (45', 62') te Datković (80'), Lokomotivin igrač koji je zabio autogol.

Od 17 sati na Maksimiru igraju Dinamo i Rudeš.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više