LIGA PRVAKA

Najbolji igrač Uniteda odigrao je svoju najlošiju utakmicu od dolaska u Manchester

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED je poražen u Istanbulu u utakmici trećeg kola grupne faze Lige prvaka od Istanbul Bašakšehira s 2:1, a posebna priča susreta je Bruno Fernandes. 

Stigao je u United u siječnju ove godine i potpuno promijenio momčad. Postao je glavni kotačić u igri pod Ole Gunnarom Solskjaerom te vođe Uniteda pored Paula Pogbe. Ipak, ovo nije bio njegov dan, bio je vjerojatno njegov najgori od dolaska u Manchester. 

Portugalac je razočarao

Nogometaš od kojeg se u Unitedu najviše očekuje bio je jedan od najlošiji u utakmici s turskom momčadi, a o tome dovoljno govori njegova statistika, posebno jedan podatak. Bruno Fernandes imao je čak 34 izgubljene lopte u ovom susretu.

Treba naglasiti kako u ovu brojku od 34 izgubljena posjeda ulaze i pogrešna dodavanja, što nije uvijek slučaj, ali i dalje se radi o brojci kakva se rijetko viđa na vrhunskoj razini nogometa. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Komičan prvi pogodak

Podsjetimo, pogotke za tursku momčad zabili su Demba Ba u 13. minuti i Edin Višća u 40. minuti. Jedini pogodak Manchester Uniteda zabio je Anthony Martial. 

Momčad Olea Gunnara Solskjaera odigrala je jednu od najlošijih utakmica sezone, a to se posebno vidjelo po komičnoj akciji iz koje je primila prvi pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više