HNL

Najbolji strijelac srpske lige: Zvala me Rijeka, ali odabrao sam Goricu

Screenshot: HNK Gorica

OGNJEN MUDRINSKI, čovjek koji je sa 65 zabijenih golova najbolji strijelac srpske lige, stigao je u finišu prijelaznog roka u Veliku Goricu, gdje je potpisao s tamošnjim prvoligašem.

Ranije u karijeri igrao je i za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Čukarički, Greuther Fürth, Aarau... Gorica će mu biti 11. klub u karijeri, a na dresu će nositi broj 9. Za City Portal je govorio o tome kako je došlo do transfera. 

"Kad sam se dogovorio sve s Nikom (Nikoličius Mindaugas, sportski direktor Gorice op.a.), krenuo sam u klub potpisati sve dokumente, kad su me nazvali neki ljudi iz Srbije i pitali želim li u Rijeku. Rekao sam da sam se sve dogovorio s Goricom i zahvalio im se na ponudi. Pet minuta poslije došla je i poruka: 'Postoji li mogućnost da promijeniš mišljenje?' Međutim, dao sam riječ ljudima iz Gorice i ne bi bilo fer da je pogazim", kazao je napadač iz Vojvodine pa otkrio očekivanja: 

"Što očekujem od sebe i momčadi? Osobno, volio bih da me zdravlje posluži. Nadam se da ću se brzo uklopiti, pogledao sam i raspored, s kim sve igramo do kraja… Jurit ćemo tu petu poziciju za Europu i vjerujem da ćemo uspjeti. Bitno je da svi budemo zdravi, ima se još puno za igrati i teško je reći što nas očekuje, ali napravit ćemo sve da uspijemo."

 

Pročitajte više