Najmoćnija žena nogometa uhvaćena na Bernabeuu. Krenula je priča o megatransferu

Screenshot: Twitter

RAFAELA PIMENTA brazilska je odvjetnica koja je nakon smrti Mine Raiole preuzela carstvo kontroverznog, ali i fenomenalnog agenta. Najveći fenomen među njegovim štićenicima je Erling Haaland. Genijalni golgeter je u ljeto prošle godine došao u Manchester City te je od tada u 70 nastupa postigao čak 67 golova.

Sinoć su je na ulazu u lože Santiago Bernabeua prije utakmice Reala i Brage primijetili i prepoznali španjolski novinari. To je odmah pokrenulo priču o mogućem transferu Haalanda u Real idućeg ljeta. Viralna vijest o Pimenti na Bernabeuu širi se uz četiri važne napomene. Dok je neotesani Raiola bio živ, praktički je bio persona non grata u Realu, dok se za njegovu uglađenu nasljednicu čuva mjesto u loži.

Osim toga, dodaju Španjolci, poznato je da se idućeg ljeta aktivira otkupna klauzula u Haalandovom ugovoru. Vrijedi za klubove van Premiershipa, koji će ga u tom prijelaznom roku moći kupiti za 180 milijuna eura. Nadalje, Realu očajnički nedostaje napadač svjetske klase. Konačno, jučer je službeno objavio da ni pod koju cijenu neće dovesti ili kupiti Kyliana Mbappea. Zna se koji onda jedini preostaje. 

Pročitajte više