Najuzbudljiviji trenuci jučerašnjih utakmica Lige prvaka!

POGLEDAJTE najuzbudljivije trenutke i pogotke s jučerašnjih drugih "poluvremena"  utakmica osmine finala Lige prvaka

Milan - Arsenal 0:2 ( Fabregas 84', Adebayor 90')Bolju igru Topnika tijekom cijelog susreta okrunio je Španjolac Cesc Fabregas sjajnim udarcem sa 25 metara svladavši uspavanog Kalca. Konačnu potvrdu prolaska Arsenala, ali i kraja jedne sjajne generacije Rossonera potvrdio je Adebayor u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Barcelona - Celtic 1:0 (Xavi 3')
Prvi, a na kraju se pokazalo i jedini pogodak na utakmici postigao je Xavi već u trećoj minuti. Golu je prethodila majstorija i peta Brazilca Ronaldinha koji se očito vraća u vrhunsku formu. Do kraja se rezultat nije mijenjao iako su Katalonci bili premoćni i na kraju s 4:2 zasluženo prošli u četvrtzavršnicu Lige prvaka.

Sevilla - Fenerbahče 3:2 (Alves 5', Keita 9', Kanoute 41' ; Deivid 20', 79')

Rijetko tko je mogao predvidjeti da bi drugo poluvrijeme španjolsko-turskog okršaja moglo završiti istim rezultatom kao i prvi susret. Sevilla je nakon 79 minuta bila u odličnoj poziciji ponajviše zahvaljujući lošim intervencijama turskog golmana Demirela koji je španjolcima podario dva gola. Na kraju se Demirel iz tragičara izdignuo u junaka obranivši čak tri penala za povijesni uspijeh Fenerbahčea.


Manchester United - Lyon 1:0 (Ronaldo 41')

Rezultat iz prvog dvoboja u Francuskoj sugerirao je neizvjesnost koja se na kraju donekle i ostvarila. Crveni Vragovi su na kraju otišli dalje nakog sjajnog gola Portugalca Christiana Ronalda iz 41. minute iako su i Lyonovi igrači u nekoliko navrata opasno prijetili Van der Sarovim vratima.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više