NAJVEĆA PROVOKACIJA "SRPSKE TORCIDE" DOSAD Delija u dresu Zvezde pozirao nasred Poljuda

Foto: Facebook

SRPSKI ''Fan klub'' Hajduka nastavlja s provokacijama. Nakon derbija između Hajduka i Rijeke na Poljudu u ožujku koji je obilježen skandiranjem "Ubij Srbina" te transparentom na ćirilici uz poruku upućenu gostima iz Rijeke, u Beogradu je osnovan tzv. fan klub navijača Hajduka kojem je cilj sprdati se sa simbolom Splita.

''Srpska Torcida'' se nakon toga malo primirila, dugo nije bilo nikakvih objava, da bi se onda povodom Vidovdana na kosovskom Gazimestanu, za Srbe mitskom mjestu srpstva (na kojem je Milošević 1989. najavio svoje krvave pohode) zavijorila Hajdukova zastava na ćirilici, uz neizbježna  tri prsta u zraku.
 
Navijači Crvene Zvezde i Partizana ljeto su iskoristili za nastavak provociranja pristalica Hajduka, a "fan klubovci" objavljuju i fotografije poruka ''podrške'' Splićanima s beogradskih ulica.
 
Prije par dana na toj Facebook stranici objavljeno je mnogo fotografija s tri prsta ili srpskim zastavama ispred simbola Hajduka po Dalmaciji. Administratori stranice dosad su objavili stotine fotografija, neke od njih su i starije, a neke su snimljene i u Zagrebu ispred Dinamovih simbola...
 
No ''duhoviti'' srpski navijači tu se nisu zaustavili i danas su objavili jednu vjerojatno stariju fotografiju, koja može biti izuzetno opasna zbog podizanja tenzija među običnim građanima hrvatske i srpske nacionalnosti.
 
Naime, jedan navijač Crvene Zvezde došao je na stadion Hajduka i fotografirao se u dresu "crveno-belih", držeći tri prsta na srcu, što na ovoj Facebook stranici smatraju jednom od najvećih navijačkih pobjeda u ovoj imbecilnoj akciji.

Pročitajte više