transferi

Najveći promašaj se oprostio od Uniteda. Jović već odlazi iz Reala?

Foto: Index

SVE smo bliže kraju prijelaznog roka, što znači da klubovima ostaje sve manje vremena za dogovaranje transfera.

Talijani, Francuzi, Španjolci i Nijemci smiju dogovarati ulazne transfere do 2. rujna, a sve glasine i dogovorene prelaske iz minute u minutu pratimo na Indexu.

Najveći promašaj se oprostio od Uniteda

Alexis Sanchez na Instagramu se oprostio od Manchester Uniteda. Objavio je fotografiju s momčadi engleskog velikana i dojučerašnjim suigračima poželio sreću u nastavku sezone. Karijeru će nastaviti u Interu, prvo na jednogodišnjoj posudbi, a onda će možda i potpisati ugovor s milanskim klubom.

Inter je večeras potvrdio njegov dolazak.

Kenedy u Serie A?

Sassuolo želi dovesti na posudbu Kenedyja, krilnog igrača Chelseaja. Talijanski prvoligaš je u problemu jer se Rogerio ozlijedio na startu sezone i želi iskoristiti lošu situaciju Brazilca koji ne igra u Chelseaju te ga dovesti kao zamjenu za ozlijeđenog igrača.

Balić u Serie B

Andrija Balić do kraja prijelaznog roka trebao bi dobiti novi klub. Trebao bi potpisati za drugoligaša Perugiju nakon što se nije nametnuo Igoru Tudoru u Udineseu.

Soccer Link: PSG želi Jovića

PSG bi odmah mogao dovesti zamjenu za Neymara. Soccer Link javlja da francuski prvak pokušava dovesti Luku Jovića na posudbu. Srpski napadač je ovog ljeta stigao za 60 milijuna eura u Real, ali na pripremama nije oduševio trenera Zinedinea Zidanea i mogao bi odmah napustiti klub.

Di Marzio: Dogovor PSG-a i Barcelone, Neymar se vraća na Camp Nou! Klubovi: Ništa od dogovora

Ekspert za transfere, talijanski novinar Gianluca Di Marzio, ekskluzivno je objavio da su se PSG i Barcelona dogovorili za povratak Neymara na Camp Nou! Di Marzio još uvijek nije naveo detalje dogovora, ali tvrdi da će transfer biti i službeno potvrđen u narednih nekoliko sati! 

Ostaje pitanje hoće li i koje igrače PSG dobiti, uz novac, za Neymara, kojeg je prije dvije sezone platio rekordnih 222 milijuna eura i učinio ga najskupljim nogometašem u povijesti. Je li možda i Rakitić dio transfera, saznat ćemo uskoro. 

Međutim, i Barcelona i PSG ubrzo su demantirali Di Marzija i rekli da nema ništa od dogovora.

Pogba odbio bilo kakvo produženje ugovora s Unitedom

Paul Pogba je odbio bilo kakvu mogućnost produženja ugovora s Manchester Unitedom. Teško za povjerovati da će ga United do kraja prijelaznog roka prodati u Real, ali Francuz ima ugovor s Crvenim vragovima do ljeta 2021. pa je logično da će ga United sljedeće godine prodati u Madrid.

Everton Soares na korak do Atletica

Ugledni brazilski UOL Esporte donosi vijest da su čelnici Atletica i Gremija skoro sve dogovorili oko prelaska sjajnog mladog krilnog napadača u Madrid.

Everton je eksplodirao na ovogodišnjoj Copi, a Cholo Simeone s njim bi kompletirao supermomčad koju je stvorio ovo ljeto nakon odlaska skoro cijele momčadi.

Dolberg u Nici

Ajax je prodao još jednu svoju zvijezdu. Riječ je o mladom 21-godišnjem napadaču Kasperu Dolbergu koji je otišao u Nicu.

Francuski klub je na Twitteru potvrdio transfer, a Ajax će dobiti 20 milijuna eura odštete.

Inače, mladi Danac je bio član Ajaxa od 2016. godine, a tijekom prošle sezone je upisao 39 nastupa i postigao 12 golova.

U dresu Danske odigrao je 13 utakmica i zabio tri gola.

Inače, Ajax je ovog ljeta osim njega prodao još Matthijsa De Ligta, Frankieja De Jonga, Maximiliana Wobera, Rasmusa Kristensena, Daleyja Sinkgravena i Lassea Schonea.

Lewa ostaje Bayernov

Robert Lewandowski će potpisati novi ugovor kojim će se Bayernu obavezati na vjernost do 2023. godine. I on se, izgleda, rastao s idejom da zaigra za Real.

Adam Gyurcso odlazi iz Hajduka

Adam Gyurcso odlazi iz Hajduka u Puškaš Akademiju. Dogovorena je posudba Hajdukovog krilnog napadača mađarskom klubu koji će imati pravo prvokupa i preuzet će troškove igračeve plaće.

Hajduk je, podsjetimo, za 350.000 eura otkupio Gyurcsa iz poljskog Pogona, nakon što je prethodno bio posuđen Bijelima. Sada bi se slična stvar trebala realizirati u suprotnom smjeru, ali s mađarskim klubom.

Roma poslala novu ponudu Liverpoolu za Lovrena >>> OPŠIRNIJE

United idućeg ljeta dovodi Sancha

Solskjaer mora po svaku cijenu pojačati napad Uniteda, a pravog igrača za to vidi u Jadonu Sanchu iz Borussije Dortmund. Mladi Englez igra sjajno, bio bi veliko pojačanje za United, a Borussia je jasno dala do znanja da će ga idućeg ljeta prodati Crvenim vragovima, ali ne za manje od 100 milijuna eura.

Boateng ostaje u Bayernu

Jerome Boateng je odlučio da ovo ljeto neće otići nikamo, već da će ostati u Münchenu i dati sve od sebe da se izbori za minutažu u Bayernu Nike Kovača. Špekuliralo se da bi mogao otići u PSG, ali ostat će u Bavarskoj.

Propada li Milanu kupnja ljeta?

Transfer Angela Corree u Milan bio je već gotova stvar, ali Cadena Cope javlja da se stvar zakomplicirala jer Milan nudi fiksno 35 milijuna eura plus sedam u bonusima, dok je Atletico bio voljan spustiti cijenu s početnih 45 milijuna na 35, ali ne niže od toga.

Danas se u Monte Carlu rješava sudbina Neymara

Danas je u 18 sati ždrijeb Lige prvaka u Monte Carlu, a taj događaj će predstavnici Barcelone i PSG-a iskoristiti da konačno finiširaju transfer Neymara u Barcelonu.

Španjolski Sport piše kako će delegaciju Katalonaca predvoditi predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu, a onu PSG-a Nasser Al Khelaifi. Taj susret bi trebao biti presudan u realizaciji transfera godine.

PSG je već dao suglasnost za drugu ponudu koju je delegacija katalonskog kluba predstavila prošlog ponedjeljka u Parizu. Barca je ponudila 125 milijuna eura za Rakitića i Dembelea. PSG je pristao na tu ponudu, Rakitić također, ali problem je Dembele. Francuz ne želi napustiti Barcelonu i želja mu je nametnuti se na Camp Nouu.

''Sto posto ostaje u Barceloni. Ne postoji mogućnost da ode. Želi pobjeđivati s Barcelonom'', kazao je jučer Dembeleov agent Moussa Sissoko.

Međutim, Sport piše kako je Sissoko jučer bio u Parizu pregovarajući oko ugovora za svog igrača, a Barcelona vrši strašan pritisak na Dembelea. U klubu su umorni zbog njegovog nedostatka profesionalizma i rado bi ga se riješili, a potencijalni dolazak Neymara značajno bi smanjio njegovu minutažu pa s tim u Barceloni računaju kako da nagovore Dembelea da pristane otići u Pariz.

Trampa Reala i PSG-a

Španjolski mediji tvrde da su Real i PSG dogovorili razmjenu vratara. Keylor Navas bi trebao otići na Park prinčeva, a Alphonse Areola će doći na Bernabeu. Tako barem tvrdi madridski AS koji dodaje da će Parižani Madriđanima isplatiti i 13 milijuna eura.

Pročitajte više