Nakon financijske, Splićani riješili i trenersku križaljku?

SPLIT se Kerumovom pomoći u zadnji čas barem privremeno spasio nagomilanih dugova, a čini se da je Uprava Žutih na pragu rješenja kada je u pitanju trener koji će povesti momčad u sljedeću sezonu. Iako se sve pokušalo ispregovarati u najstrožoj tajnosti, informacija je ipak procurila. Novi trener nekoć slavnog kluba trebao bi biti Boris Kurtović, hrvatski U-19 izbornik koji je prije nekoliko dana u Novom Zelandu s reprezentacijom osvojio brončanu medalju.

Informaciju je nevoljko potvrdio Dino Rađa, a za portal Kosarka.hr puno je otvoreniji bio direktor Petar Škovrlj.

"Istina je da smo zainteresirani za Kurtovića i smatramo da bi on bio pravo rješenje za klub. Želimo s njim potpisati višegodišnji ugovor, a želja nam je i da Mladen Vušković što duže ostane na klupi juniora. Jedino s pravilnim i stručnim radom u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji ovaj klub će moći stvarati igrače, što mu mora biti osnovno opredjeljenje", izjavio je dosadašnji trener Trogira.

Osim financijskih i tehničkih detalja koje još treba dogovoriti, problem bi mogao biti i godina dana ugovora koliko je Kurtoviću ostalo za odraditi u Trogiru, no vjeruje se da to na koncu ipak neće biti prepreka realizaciji transfera.

Pročitajte više