Nakon što je Jokić dobio prijetnje, oglasila su se njegova braća: Ok, čekamo vas

NE stišava se bura zbog brutalnog napada Nikole Jokića prema Markieffu Morrisu, igraču Miami Heata. 

Prvo je Morris napravio nesportski prekršaj na srpskom centru, a ovaj je uzvratio na brutalan način. S leđa je žestoko nasrnuo na Morrisa i udario ga cijelim tijelom te ga doslovno složio na parket, gdje se ovaj duže vremena previjao.

"Nisam trebao ovako reagirati. Osjećam se loše zbog toga, ali dobio sam udarac ranije. Morao sam se zaštititi", branio se Jokić.

Braća Morris, Markieff i Marcus, inače član Los Angeles Clippersa, poznati su kao prgavi igrači kojima ulasci u sukobe nisu novost. Uostalom, nakon svega se oglasio brat Marcus koji je Jokiću poslao poruku.

"Čekao si da moj brat okrene leđa. Ovo sam ti zapamtio", poručio je gotovo prijeteći krilni igrač Clippersa.

No u priču su se ubacili i braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja. Braća Jokić su baš zbog ovog sukoba napravili Twitter profil, a njihov post prenio je novinar Denver Posta Mike Singer.

''Trebalo je pustiti da ostane kako je bilo, umjesto da javno prijetite našem bratu. Vaš brat je prvi počeo igrati prljavo. Želite li napraviti korak dalje, budite sigurni da ćemo vas čekati. Braća Jokić'', navodi su u postu za koji je Singer dobio potvrdu da je autentičan.

Pročitajte više