Nakon sukoba s Rooneyem, sudbina C. Ronalda u rukama Fabia Capella

SPORTSKI direktor Real Madrida, Predrag Mijatović, kazao je u razgovoru za britanski tabloid The Sun kako dolazak "najomraženijeg Portugalca u Engleskoj", Cristiana Ronalda, u "kraljevski klub", ovisi isključivo o Fabiu Capellu, koji će po odlasku iz Juventusa gotovo sigurno preuzeti posrnuli španjolski klub.

Naime, nakon što je u susretu četvrtine finala Portugal izbacio Englesku sa SP-a, pri čemu je susret obilježio crveni karton engleskom napadaču Wayneu Rooneyu, koji je nakon toga promptno optužio svog klupskog suigrača Cristiana Ronalda za utjecaj na suca, čini se da se 21-godišnja portugalska zvijezda neće vratiti u Manchester.

Za njega je interes pokazao Real Madrid, ali prema riječima Predraga Mijatovića, neke druge zvijezde ipak su veći prioritet.

"Sve je u rukama Fabia Capella. Prva stvar koju mogu reći o Cristianu Ronaldu je da smatra da na mjesto predsjednika kluba treba doći jedna druga osoba, što je nesretna okolnost." - diplomatski se izrazio Mijatović.

"Kao drugo, već imamo igrača koji igra na toj poziciji, naprimjer David Beckham. Odluka će ovisiti isključivo o tome želi li ga Capello." - zaključio je Mijatović, jasno impliciravši da u Realu mjesta za Portugalca nema.

No, sportski direktor Reala odbio je potvrditi da je "kraljevski klub" u potpunosti odustao od Ronalda, čija se vrijednost procjenjuje na 20 milijuna funti.

S druge strane, prvi prioriteti što se tiče pojačanja su dovođenje Arjena Robbena, Cesca Fabregasa i Kake.

N.B.

Pročitajte više