LIGE PETICE

Napoli jezivim videom Sarriju poželio "dobrodošlicu" povodom povratka u Italiju

Screenshot: Twitter

MAURIZIO SARRI naslijedio je Massimiliana Allegrija na klupi Juventusa. Vijest je bila obznanjena i ranije, dok je 60-godišnjak danas i službeno predstavljen kao novi trener Stare dame.

Karizmatični Talijan se vratio u domovinu nakon jednogodišnje epizode u Chelseaju i odmah postao izdajnik. Naravno, u očima navijača Napolija čiji je donedavno bio heroj.

Nikada mu navijači kluba podno Vezuva neće oprostiti angažman u Juventusu. Neki su otišli toliko daleko da su nedavno uklonili ploču koju su oni sami prije dvije godine postavili svom "komandantu" na zid kuće u kojoj se Sarri rodio.

Napoli je na svom službenom Twitter profilu objavio zanimljiv, ali i pomalo jeziv video uz poruku: "Dobro došli nazad u Italiju, gospodine Sarri."

Sadržaj je polariziran pa tako ima i ozbiljnog i šaljivog dijela te se na njemu mogu čuti izjave brojnih stanovnika Sarrijevog Napulja o njegovom preuzimanju Juventusa.

Neki su ga pokušali ukleti, brojem 13 i različitim predmetima za koje vjeruju da donose nesreću. Poručeno mu je i da žele da ponovno osvoji Europa ligu, ali i da obori rekord Napolija po broju osvojenih bodova u Serie A te da završi drugi itd.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.