LIGE PETICE

Navijači Milana traže odlazak četvorice igrača: "Vi ste kao duhovi na terenu!"

Foto: Getty Images

MILAN je ovog vikenda poražen od Rome s 2:1 u Rimu, a navijači Milana ponovno su izrazili svoje nezadovoljstvo rezultatima koje klub postiže, ovoga puta posebno su prozvali četvoricu igrača. 

Milan je jako loše krenuo u sezonu Serie A i nakon devet odigranih kola nalazi se samo tri boda iznad zone ispadanja. Navijači su se nadali da će njihov klub ove sezone napasti plasman u Ligu prvaka, a Milan gotovo da se bori za opstanak. 

Matteo Salvini, talijanski ministar unutarnjih poslova i navijač Rossonera, napisao je objavu u kojoj je izrazio stav dijela navijača Milana:

"Manje društvenih mreža, više borbe! Dosta je više! Kessie, Suso, Conti, Calabria... Vi ste kao duhovi na terenu. Klub? Koji klub? Bježite od problema, koliko godina će još trajati ovo mučenje?! Ako nemate glavu, želju i ponos, onda radije otiđite. Tko nas ne voli, taj nas i ne zaslužuje", napisao je Salvini.

Milan je na 12. mjestu sa samo 10 bodova, a u devet kola je upisao već pet poraza. U idućem kolu već u četvrtak Milan dočekuje SPAL, a onda slijede dvije teške utakmice protiv Lazija i Juventusa.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više