Osijek- Varaždin 2:2

Navijači Osijeka tražili smjenu trenera nakon nevjerojatnog kiksa

Foto: Davor Javorović/Pixsell

OSIJEK je protiv novog prvoligaša Varaždina vodio 2:0 do 89. minute i na kraju osvojio samo bod remijem 2:2. Nakon utakmice navijači su tražili smjenu trenera Dine Skendera, a predsjednik kluba je kaznio igrače.

"I ja i igrači pozdravili smo publiku, to je život, profesionalizam. Nije bilo baš ugodno, ali u tom trenutku nisam uopće bio uvrijeđen. To je njihov odgovor na našu prezentaciju u ovom susretu i ne mogu im puno zamjeriti na nezadovoljstvu, ali ne bih ostalo previše komentirao", rekao je Skender o zvižducima i skandiranju da napusti klub.

"Od prve minute nismo bili pravi. Poveli smo onako, možda i nezasluženo, osjetio sam od samog početka da to nije bilo to. Moja intervencija na poluvremenu nije bila očito dovoljno dobra i kvalitetna da motiviram igrače kod 2:0 za nas jer znao sam da će biti izazova." 

Skender smatra da je odradio loš posao na poluvremenu.

"Očito nisam dobro motivirao dečke, odgovornost je prvenstveno na meni i ovo kao da su tri poraza odjednom. to smo zaslužili, to smo i dobili, to su činjenice. Neću ulaziti u odgovornost igrača pojedinačno jer ako ih ja na poluvremenu nisam uspio dovoljno podići da ne misle kako je utakmica već gotova, odgovornost je moja. Kada tako uđete, onda se to zna i osvetiti, a nama se i osvetilo."

Nakon osam kola Osijek je treći s tri boda manje od vodećeg Hajduka. 

Pročitajte više